vrijdag, oktober 19, 2018
Start Activiteiten Renovatiewerken
renovatie
  • Renovatie van bij het begin, dat is de start van een totale metamorfose. Elk detail bespreken, bekijken en afwegen zodat het resultaat meer is dan uw dromen.
  • Wij zorgen voor het totaalpakket en werken samen met onze vaste onderaannemers om dit waar te maken, de ervaring van ons bedrijf en onze vaste mensen zijn onze troef al meer dan 20 jaar….
  • Uitbreiding van uw woning, kantoor of buitenverblijf op een perfect geïsoleerde manier door het gebruik van houtskeletbouw. Bespaar op uw stookkosten en een ervaar een droge bouwconstructie waarin je snel kan wonen.
  • Door ons totaalpakket kunnen we u een renovatie of verbouwing aanbieden met slechts 1 aanspreekpunt en zo zorgen wij ook voor de werkcoördinatie zodat alles vlot en kort na mekaar kan uitgevoerd worden.
 Klik hier voor onze realisaties

 

Renovatie van bij het begin, dat is de start van een totale metamorfose. Elk detail bespreken, bekijken en afwegen zodat het resultaat meer is dan uw dromen.

Wij zorgen voor het totaalpakket en werken samen met onze vaste onderaannemers om dit waar te maken, de ervaring van ons bedrijf en onze vaste mensen zijn onze troef al meer dan 20 jaar….

Uitbreiding van uw woning, kantoor of buitenverblijf op een perfect geïsoleerde manier door het gebruik van houtskeletbouw. Bespaar op uw stookkosten en een ervaar een droge bouwconstructie waarin je snel kan wonen.

Door ons totaalpakket kunnen we u een renovatie of verbouwing aanbieden met slechts 1 aanspreekpunt en zo zorgen wij ook voor de werkcoördinatie zodat alles vlot en kort na mekaar kan uitgevoerd worden.