vrijdag, oktober 19, 2018
Start Activiteiten Houten trappen
houtentrappen
  • Houten trappen zijn niet weg te denken in onze woningen, de warmte en charmes zijn ongekend. Zoekt u een massieve trap om te lakken of hebt U lieven een eiken of andere massieve uitvoering die we in een gewenste kleur en afwerking plaatsen?
  • Wij kunnen u verschillende stijlen aanbieden
    Modern - Cottage - Klassiek
  • Ook bekleden wij uw betonnen trap met de gewenste houtsoort.
  • Wij maken uw trap steeds op maat. Wij produceren de trap voor u en u plaatst de trap zelf of onze mensen zorgen voor de volledige afwerking, zowel het produceren, als het behandelen en het plaatsen van de trap
  • Ook de combinatie van metaal en glas zijn een deel van onze jarenlange ervaring. Zie de foto's van uitgevoerde projecten bij 'Onze Realisaties'
 Klik hier voor onze realisaties

 

 

Renovatie van bij het begin, dat is de start van een totale metamorfose. Elk detail bespreken, bekijken en afwegen zodat het resultaat meer is dan uw dromen.

Wij zorgen voor het totaalpakket en werken samen met onze vaste onderaannemers om dit waar te maken, de ervaring van ons bedrijf en onze vaste mensen zijn onze troef al meer dan 20 jaar….

Uitbreiding van uw woning, kantoor of buitenverblijf op een perfect geïsoleerde manier door het gebruik van houtskeletbouw. Bespaar op uw stookkosten en een ervaar een droge bouwconstructie waarin je snel kan wonen.

Door ons totaalpakket kunnen we u een renovatie of verbouwing aanbieden met slechts 1 aanspreekpunt en zo zorgen wij ook voor de werkcoördinatie zodat alles vlot en kort na mekaar kan uitgevoerd worden.